Inscripcions obertes per a les curses 5K i 10k de Santa Margarida i els Monjos

20/09/2023

(Actualització: Les places online per a les curses 5K i 10K ja estan exhaurides. El mateix dia hi haurà dorsals des de les 8 h fins a acabar existències. Les inscripcions al Cros Escolar s'obriran a partir de les 9 h).

 

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos convoca una nova edició de les curses de 5 i 10 quilòmetres. Es duran a terme el dissabte 21 d’octubre i començaran a les 9:30 h, amb un circuit de 5 km mesurats i senyalitzats de terra, herba i asfalt que transcorrerà per bona part del parc urbà del Foix. Les inscripcions per a les dues convocatòries ja es pot fer a través d'aquest enllaç: 10K i 5K

Les curses coincidiran, com cada any, amb la celebració del Cros Escolar, que enguany arriba a la 32a edició, amb sortides des de les 11 h del camp municipal d’esports. Les diverses categories sortiran esglaonadament i tindran recorreguts diversos, en funció de les edats i nivells.

El cros es fa amb la col·laboració de les AFA de les escoles Doctor Samaranch, Arrels, Sant Domènec, l’institut del Foix i el Consell Esportiu de l’Alt Penedès, organitza el proper dissabte 21 d’octubre, la matinal atlètica del municipi amb la celebració del cros escolar i les curses de 10 i 5 Km. La inscripció es podrà fer el mateix dia 21 d’octubre, a partir de les 9 h, i serà gratuïta, tot i que per participar cal portar aliments com oli, conserves, sucre o llegums, o bé col·laborar aportant 0,50 € per al Banc d’Aliments.

El cros és classificatori pels Jocs Escolars Esportius de Catalunya. Consulta tota la informació a crosicursamonjos.blogspot.com/

Arxivat a: Esports, General, Infància, Joventut, Turisme
Santa Margarida i els Monjos

Arxius adjunts