Santa Margarida i els Monjos enceta avui els actes de la quinzena del comerç just

18/09/2023

Una exposició sobre el comerç just i les seves implicacions en l’entorn i el desenvolupament global encetarà avui els actes de la quinzena dedicada a aquesta alternativa econòmica, amb activitats i propostes organitzades des del servei d’economia social i solidària de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos i la Biblioteca municipal.

L’exposició es podrà visitar fins al proper 29 de setembre i es podrà visitar de dilluns a divendres de 15 h a 19.30 h i els dimecres si divendres, de 10 a 13.30 h. La inauguració es durà a terme avui dilluns a les 17 h.

El calendari de la quinzena el complementen un taller de piruletes, amb totes les places ja exhaurides, que es farà demà dimarts, una sessió de contes infantils, el dijous 21, i un taller de xocolata per a persones adultes, el dimecres 27. Tots els tallers es duran a terme a la Biblioteca.

Arxivat a: Fires i comerç, General
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos