Crida a la donació de material pel terratrèmol del Marroc

14/09/2023

L’associació cultural islàmica Assalam de Santa Margarida i els Monjos agraeix el suport del veïnat davant la tragèdia humana causada pel terratrèmol del passat divendres al Marroc i ha anunciat la propera celebració d’algunes activitats que serviran per recaptar fons per destinar-les a ajut humanitari.

En aquest sentit s’ha previst també la instal·lació d’una parada al mercat els diumenges 17 i 24 de setembre, al matí, per recollir mantes, calçat i roba d’abric per als damnificats del terratrèmol. Igualment es fa una crida a les persones que puguin donar cadires de rodes, crosses o tendes de campanya. La parada estarà ubicada al costat del punt d’informació del mercat, a l’avinguda de Catalunya.

Igualment des de l’ajuntament es fa una crida a col·laborar en la campanya de donatius endegada pel Fons Català de Cooperació. Els donatius es poden fer a través del  BIZUM – 06974 o fent una transferència al compte: ES91 0182 6035 4102 0160 8531 indicant “Terratrèmol Marroc” en el concepte.

 

 

Arxivat a: General, Igualtat, Participació ciutadana
Santa Margarida i els Monjos