La Policia Local deté una persona per temptativa d’homicidi i lesions

14/09/2023

La Policia Local de Santa Margarida i els Monjos va detenir la passada setmana un home de 43 anys per presumpta temptativa d’homicidi i lesions envers la seva parella.

Els fets van tenir lloc a l’aparcament d’un restaurant del municipi des d’on una dona va demanar ajuda a la Policia afirmant que havia rebut diverses agressions físiques per part de la seva parella i que a més aquest l’havia intentat atropellar amb el seu vehicle.  

Coneixedors que el presumpte agressor es dirigia de nou cap al restaurant, una patrulla dels Mossos d’Esquadra va traslladar la víctima a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, mentre la Policia local va procedir a la detenció de l’home en arribar a l’aparcament.

El presumpte autor dels fets és un veí de Vilafranca del Penedès amb inicials A.E.H., que va passar a disposició judicial.

Arxivat a: General, Seguretat
Ajuntment de Santa Margarida i els Monjos