Concentració de suport pel terratrèmol del Marroc

13/09/2023

Més d’un centenar de persones es van reunir ahir dimarts a les 7 de la tarda davant l’ajuntament per guardar un minut de silenci en solidaritat i record per les víctimes del terratrèmol que va sacsejar el Marroc la zona de Marrakesh el passat divendres.

L’acte el va encapçalar l’alcaldessa Imma Ferret, acompanyada de regidors i regidores  representants de la pràctica totalitat dels grups municipals de l’ajuntament, de la comunitat marroquina al municipi i de l’associació cultural islàmica Assalam, que van agrair el suport del veïnat.

L’associació ha anunciat la propera celebració d’algunes activitats que serviran per recaptar fons per destinar a ajut humanitari i s’ha previst també la instal·lació d’una parada al mercat els diumenges 17 i 24 de setembre, al matí, per recollir mantes, calçat i roba d’abric per als damnificats del terratrèmol. Igualment es fa una crida a les persones que puguin donar cadires de rodes, crosses o tendes de campanya. La parada estarà ubicada al costat del punt d’informació del mercat, a l’avinguda de Catalunya.

Igualment des de l’ajuntament es fa una crida a col·laborar en la campanya de donatius endegada pel Fons Català de Cooperació. Els donatius es poden fer a través del  BIZUM – 06974 o fent una transferència al compte: ES91 0182 6035 4102 0160 8531 indicant “Terratrèmol Marroc” en el concepte.

Arxivat a: General, Participació ciutadana
Santa Margarida i els Monjos