Nova edició de la Fira d’extraescolars

08/09/2023


Santa Margarida i els Monjos acollirà el proper dissabte 16 de setembre la setena edició de la Fira d'extraescolars i serveis municipals.

La Fira es farà al parc de davant la biblioteca durant tot el matí i oferirà una mostra de les activitats que es programen al municipi adreçades a l’educació i el lleure en horari extraescolar, tant des dels diferents serveis municipals, com des de les associacions i entitats.

Enguany comptarà amb l’oferta informativa de diferents serveis municipals com ara el d’infància, que coordina la ludoteca La Baldufa i la Casa dels Passos Petits; el Molí del Foix; la biblioteca, el servei d’igualtat; el de joventut, amb l’oferta del Tangram; o l’Espai Antistiana de la Ràpita. També s’informarà de l’àmplia graella d’activitats de l’escola esportiva municipal i aquelles que es duen a terme en col·laboració amb els clubs i associacions del municipi.

Pel que fa a les entitats, oferiran les seves propostes les corals infantils La Bombeta Màgica i El Flabiol i el centre de cultura Islàmic Assalam. També es podrà trobar informació de les activitats extraescolars organitzades per l’AFA Arrels, l’AMPA Sr Samaranch i Fina i l’AMPA Sant Domènec.

Els assistents podran gaudir també de propostes d’escalada en rocòdrom i jocs d’experimentació, esportius i tradicionals diversos.

 

Arxivat a: Ensenyament, Fires i comerç, General, Igualtat, Infància, Joventut, Participació ciutadana
Ajuntment de Santa Margarida i els Monjos
Santa Margarida i els Monjos

Arxius adjunts