El XOCultural enceta temporada amb una iniciativa artística internacional

04/09/2023

La programació d’activitats del XOCultural enceta temporada aquest dijous 7 de setembre amb una iniciativa artística global anomenada See the Big Picture (StBP).  

Sota el lema “La creativitat uneix a totes les persones”, el projecte convida a artistes professionals i aficionats a promoure l'empatia, la cooperació i la solidaritat entre les nacions a través de l’art. Defensen que perquè existeixi una societat pacífica és fonamental poder posar-se en la pell d'una altra persona i intentar veure el món a través dels seus ulls

See the Big Picture va néixer l'any 2015, impulsada per l’artista Desmond Doyle i l'ONG austríaca Art Mine, amb l'objectiu d’arribar a artistes de tot el món perquè comparteixin la seva visió personal del planeta.

La mostra es podrà veure a la casa de cultura Mas Catarro fins al 27 d’octubre, els dilluns de 18 h a 21 h i de dimarts a divendres de 16 h a 21 h. Durant aquest període es duran a terme activitats paral·leles amb les escoles del municipi.

La inauguració del XoCultural es farà el proper dijous 7 de setembre, a les 19 h, amb la presència de Desmond Doyle, representació de l’ONG austríaca Art Mine i col·laboració musical de Roger Subirana.

Arxivat a: Cultura, General
Cartell exposició artística See the Bic Picture

Arxius adjunts