La caminada popular obre els actes previs de Festa Major d’aquest cap de setmana

14/07/2023

A pocs dies de començar la Festa Major, Santa Margarida i els Monjos escalfa motors amb activitats per a tots els públics.

Divendres, com ja és tradició, la caminada popular nocturna enceta un cap de setmana ple de moviment al municipi. Dissabte és el torn de la gimcana folklòrica, la cursa popular i el sopar de carmanyola, amb el concurs de truites inclòs. I diumenge, per acabar, la bicicletada popular i el vermut electrònic.

Els actes previs van començar el divendres 30 de juny amb el concert jove, i posaran punt final el dilluns 17 de juliol amb la inauguració de l’exposició del Casal de la Gent Gran. Així doncs, la traca del dia 18 donarà el tret de sortida oficial a la Festa Major.

Arxivat a: Festes i Tradicions, General
Portada del programa de la Festa Major dels Monjos 2023

Arxius adjunts