Visita al Centre de Dia

21/06/2023

L'alcaldessa Imma Ferret, la regidora Filo Martínez i la Directora Tècnica del Centre de dia de Santa Margarida i els Monjos, Encarna Torres, han visitat aquesta setmana el nou centre de dia del municipi, després que es posés en funcionament la setmana passada.

El centre es troba en un edifici de titularitat municipal situat al carrer de Santa Margarida 14-26 i la seva gestió està cedida al Consorci Sociosanitari de Vilafranca. Actualment acull 6 usuaris, però aquest nombre anirà augmentant progressivament fins a les 25 places que té assignades com a espai d’interrelació i cura de persones grans, que poden gaudir dels serveis de dilluns a divendres de 9 a 16 h, o bé mig dia.

Durant la visita Imma Ferret assenyalava la importància de comptar amb unes instal·lacions com aquestes, demandades des de fa anys, i destacava especialment el treball que s’ha fet d’interrelació amb la comunitat, per exemple amb la contractació del personal del nou centre amb la col·laboració del Servei Local d’Ocupació.

Encarna Torres mostrava satisfacció per la ràpida gestió i obertura del centre, de seguida que la Generalitat ha donat el vist-i-plau per engegar el servei, i traslladava també la bona rebuda d'usuaris i familiars de les persones usuàries. La directora també indicava la seva voluntat de fomentar que el centre sigui un espai integrat a la vida social del municipi.

 

Arxivat a: General, Salut
Ajuntament Santa Margarida i els Monjos