La Fira d’herbes remeieres Remeiart enguany se celebrarà el 4 de juny

15/05/2023

La Fira Remeiart avançarà enguany el seu calendari de celebració al diumenge 4 de juny. El certamen es continuarà fent, com sempre, al Castell de Penyafort i comptarà amb tallers, parades de venda de productes, activitats familiars i xerrades, totes elles relacionades amb les herbes remeieres, la salut, l’alimentació saludable i la cosmètica natural.

L’esdeveniment tindrà també elements ja tradicionals com el trenet de pujada al castell o la celebració d’actuacions musicals d’ambientació.

El canvi de dates s’ha decidit després d’un procés de consulta amb les persones que formen part del projecte, especialment paradistes i professionals que imparteixen classes i tallers, i pensant en la confortabilitat del públic, donat que les dates de celebració d’aquests darrers anys havien coincidit amb dies de forta calor.

La fira encetarà el calendari de propostes del Remeiart, que enguany es celebrarà de 2 al 18 de juny amb les ja tradicionals Cuines i Tapes, l’Herbes Campus, que aquest any comença també una via de formació en línia, junt amb el col·lectiu Floracatalana; o activitats de caire festiu com el Tro de Rock, dels Diables de la Ràpita, o el Drac va de Tapes, amb el Drac dels Monjos, entre altres.

El Remeiart està organitzat per l’ajuntament de Santa Margarida i els Monjos amb un important nombre d’entitats i col·lectius locals i aplega cada any milers de persones.

Consulta aquí tota la informació del Remeiart.

Arxivat a: Fires i comerç, Turisme
Ajuntament Santa Margarida i els Monjos