Aquest diumenge se celebrarà un Mercat d’Intercanvi i Segona Mà

05/05/2023

 L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos organitza un Mercat d’Intercanvi i de Segona Mà, que es durà a terme als Monjos diumenge 7 de maig, de 10 a 14 h

Aquesta iniciativa té l’objectiu de fomentar la cultura del reciclatge i la reutilització. La idea és donar una nova vida als objectes als quals es dona poc o cap ús i que poden ser intercanviats o venuts entre les persones que munten parada i els assistents.

En el mercat, que es farà a la plaça de Pau Casals, al matí, es podrà intercanviar, regalar, comprar o vendre objectes, sempre que siguin de segona mà. Els articles han d'estar en bon estat i tenir una qualitat mínima, ja que la finalitat és que es puguin reutilitzar. No s'hi podran intercanviar, ni vendre productes perillosos o nocius, ni animals, ni aliments, ni restes d'estocs.

La fabricació de nous articles i productes requereix energia i consum de matèries primeres, que en l'actual conjuntura d'emergència climàtica hem de tenir present més que mai.

Arxivat a: Fires i comerç, General
Ajuntament Santa Margarida i els Monjos