L’ajuntament celebra el darrer ple ordinari de la legislatura

28/04/2023

L’ajuntament ha celebrat aquest dilluns el darrer plenari ordinari de la legislatura 2019-2023 amb l’aprovació inicial de la relació de llocs de treball de l’ajuntament (RLT). El document va ser aprovat amb els vots a favor de PSC, ERC, PA-CUP i l’abstenció de JxCAT.

La sessió també va aprovar un expedient de reconeixement extrajudicial de crèdits i un altre de modificació de crèdit número 8 del pressupost general per a l’exercici 2023, amb els vots a favor del PSC i l’abstenció d’ERC, PA-CUP i JxCAT. També es va fer dació de comptes de diversos temes de caire financer.

El plenari va finalitzar amb el torn de precs i preguntes en què les persones representants dels diferents grups municipals van expressar el balanç de tancament de legislatura.

Amanda Gallego, de PA-CUP va recordar la seva tasca a la darreres dues legislatures i va animar a la participació tot recordant que “com a dona, com a mare i com a veïna del municipi, no és tan difícil i es pot ser representant a l’ajuntament”

Susanna Escriba, de JxCAT va destacar el seu especial interès durant aquesta legislatura en l’apartat de precs i preguntes com l’espai on “fiscalitzar la gestió del govern” i “fer un seguiment de la gestió municipal”.

Lourdes Quer, d’ERC va destacar que el seu grup ha treballat “fent una oposició constructiva, mirant el millor pel poble, però això no vol dir que no pensem que les coses es podrien fer d’altres maneres”.

Oriol Torrents, del PSC va destacar que la legislatura ha estat marcada “per debats potents dins un respecte i d’una cordialitat que són positius per tirar endavant coses i pel municipi”.

Finalment l’alcaldessa Imma Ferret va recordar que ha estat “un honor presidir en aquesta etapa la corporació”, en un mandat “en gran mesura marcat per la gestió de la pandèmia” de la qual “hem après moltes coses i hem pogut donar resposta com s’espera de l’administració més propera als veïns i veïnes”.

Arxivat a: General, Política
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos