Procés participatiu de Salut Comunitària

20/04/2023

L'àrea Bàsica de Salut i l’ajuntament de Santa Margarida i els Monjos han impulsat un grup de treball, amb l’objectiu de conèixer la percepció ciutadana sobre la salut comunitària i poder millorar la salut i el benestar del municipi i reduir les desigualtats socials en salut.

El grup de treball està format per representants d’entitats municipals, associacions de famílies, representants del teixit comercial, professionals del CAP, membres de l'Agència de Salut Pública de Catalunya i tècnics i representants polítics de l’ajuntament.

La Salut Comunitària és el conjunt d’actuacions destinades a millorar la salut de la comunitat en les seves dimensions físiques, psicològiques i socials, per tal que la mateixa comunitat i els professionals que hi treballen sumin esforços per millorar el benestar i reduir les desigualtats socials.

Per tal de poder identificar les necessitats en salut comunitària del municipi és imprescindible la participació de la ciutadania, que pot respondre aquesta enquesta: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfO0aI-gy77bE_hasVPJrIlL-dr_p9eKzdNjeD52cRpIyAPww/viewform.

Arxivat a: Salut
Ajuntament Santa Margarida i els Monjos