Santa Margarida i els Monjos participa en la recerca de Vitis, un joc familiar per conèixer el territori

29/03/2023

El Consorci de Promoció Turística del Penedès i l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, juntament amb altres 11 municipis de la comarca de l'Alt Penedès, han posat en marxa una nova proposta d'activitat familiar per descobrir indrets emblemàtics del territori.

La proposta s’ha presentat aquesta setmana al Castell de Penyafort de Santa Margarida i els Monjos després de prop de dos anys de treball, amb l'objectiu de generar una ruta pel turisme familiar disponible 365 dies a l'any.

‘A la recerca dels Vitis’ s’articula a partir d’un joc digital i pràctic apte per infants d'edats entre 5 i 12 anys i dels Vitis, uns éssers màgics i únics que viuen amagats pels municipis.

Com funciona?

Per participar en el joc cal visitar els 12 punts del Penedès on s'han perdut els Vitis i escanejar el codi QR que hi ha en aquests punts. A partir d’aquí es podrà començar l’aventura i superar els 3 reptes que proposa cada Viti. En acabar i com a mostra del seu agraïment, el Viti regalarà un cromo per a un àlbum que es pot recollir prèviament a diferents punts de la comarca a consultar a la pàgina web www.elsvitis.cat

La proposta s'ha concebut de tal manera que sigui un projecte que pugui créixer en un futur. El Consorci de Promoció Turística del Penedès ha comptat amb el suport de la Diputació de Barcelona i els ajuntaments d’Avinyonet del Penedès, Castellví de la Marca, Gelida, Les Cabanyes, Olèrdola, Sant Margarida i els Monjos, Sant Martí Sarroca, Sant Sadurní d'Anoia, Subirats, Torrelles de Foix, Vilafranca del Penedès i Vilobí.

Tota la informació sobre els Vitis es pot consultar a www.elsvitis.cat

Arxivat a: Cultura, General, Infància, Medi ambient, Turisme
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos