S’aprova el Pla Local d’Habitatge de Santa Margarida i els Monjos

28/03/2023

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha aprovat el Pla Local d’Habitatge, un document que estableix la planificació, la programació i les propostes de les polítiques municipals en aquesta matèria.

El pla fa una projecció a sis anys vista i estableix estratègies com ara la promoció i ampliació d’habitatge protegit; les polítiques de suport al foment de l’habitatge social, el reforç dels serveis a les persones demandants d’habitatge social o les intervencions urbanístiques, entre altres.

El document es va aprovar aquest dilluns en el plenari municipal corresponent al mes de març amb els vots a favor del PSC i ERC i l’abstenció de PA-CUP i JxCAT.

A la mateixa sessió es va aprovar per unanimitat l’adhesió al Pacte de les Alcaldies pel Clima i l’Energia de la Comissió Europea i la ratificació de la dissolució i extinció del consorci del Parc del Foix mitjançant la cessió global d’actius i passius a la Diputació de Barcelona. Aquesta proposta va prosperar amb els vots a favor del PSC i PA-CUP i l’abstenció d’ERC i JxCAT.

En l’àmbit econòmic es va aprovar el canvi de finançament de les inversions consignades al pressupost 2023 i un expedient de modificació de crèdit del pressupost. Ambdós punts aprovats amb els vots a favor del PSC i l’abstenció d’ERC, PA-CUP i JxCAT.

Finalment la sessió va aprovar, per unanimitat, la rectificació d’una errada material relativa a les ordenances fiscals per l’exercici de 2023.

 

 

Arxivat a: Economia, General, Medi ambient, Política
Març 2023