Obertes les inscripcions per participar al Mercat de Segona Mà i d’Intercanvi

27/03/2023

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos està organitzant una nova edició del Mercat de Segona Mà i d'Intercanvi, previst per al proper 7 de maig a la plaça de Pau Casals. L'objectiu del mercat és promoure l'economia local i la cultura del reciclatge i la reutilització, donant una segona vida als objectes poc utilitzats que poden ser venuts o intercanviats entre els assistents.

Per participar en aquest esdeveniment, les persones o entitats interessades en muntar una parada han de sol·licitar-ho abans del 16 d'abril emplenant una instància genèrica que trobareu al següent enllaç o presencialment a les oficines del Servei d'Atenció al Ciutadà (OAC). El cost de la participació serà d’1 euro per metre lineal de parada sol·licitada i el pagament es farà el mateix dia del mercat.

És important destacar que només es podran intercanviar o vendre objectes de segona mà en bon estat i amb una qualitat mínima per garantir la seva reutilització. Així mateix, no s'hi podran comercialitzar productes perillosos o nocius, ni animals, ni aliments, ni restes d'estocs.

Els interessats en participar hauran de detallar tots els productes que portaran a la fira en la mateixa instància genèrica. Si no es compleixen les condicions establertes, es podria desmuntar la parada.

Cal tenir en compte que el nombre de taulons i cadires de l'Ajuntament és limitat, i que si es necessiten més d'un tauló, s'ha de sol·licitar a través de l'adreça de correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Finalment, si es desitja portar penjadors de roba, també s'ha de comunicar per a la correcta assignació de l'espai.

 

Arxivat a: Economia, General, Participació ciutadana
Santa Margarida i els Monjos