El ministeri construirà un passera per a vianants i bicicletes sobre l’AP-7

10/03/2023

El Secretari General d’Infraestructures del Ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma) es va reunir aquest divendres a Santa Margarida i els Monjos amb l’alcaldessa Imma Ferret, regidores de l’equip de govern i membres dels serveis tècnics municipals, per parlar del projecte de passera sobre l’AP-7 que ha de connectar l’eix cívic entre Els Monjos i Cal Rubio.

Aquesta obra, que s’ha refet de l’inicialment projectada, la realitzarà el ministeri amb carreteres de l’estat i es preveu començar en breu els tràmits de licitació per tal que després de l’estiu puguin començar les obres.

La trobada va començar a l’ajuntament i posteriorment es va visitar el pont que travessa l’AP-7 a l’avinguda de Cal Rubió, al costat del qual es construirà el nou pont que farà de passera per la circulació de vianants i bicicletes, amb una amplada que les condicions actuals del pont no fan possible.

Aquesta obra enllaçarà amb l’eix cívic que s’està duent a terme per connectar les zones dels Monjos i Cal Rubió i que permetrà una major mobilitat entre ambdues, sense necessitat de dependre de l’ús del vehicle.

Arxivat a: General, Urbanisme, Via Pública
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos