Visita institucional a la depuradora d’aigües situada al costat dels Monjos

04/03/2023

L’alcaldessa de Santa Margarida i els Monjos, Imma Ferret, ha visitat aquest matí l’estació depuradora d’aigües residuals (EDAR) de Vilafranca, que ha millorat les seves instal·lacions després de dos anys d’obres.

Durant la visita l’alcaldessa ha visitat l'espai de pretractament, els nous reactors biològics i decantadors secundaris, així com el nou canal de sortida de l’aigua depurada.

L’EDAR de Vilafranca està situada a tocar del terme municipal de Santa Margarida i els Monjos i tracta les aigües residuals de 13 municipis de l’Alt Penedès, és a dir aproximadament a 67.000 habitants.

A la visita hi ha assistit també nombrosos alcaldes i alcaldesses de la comarca, el delegat del govern de la Generalitat al Penedès David Alquezar, el president de la Mancomunitat, Sergi Vallès i el director de l’Agència Catalana de l’Aigua, Samuel Reyes.

Arxivat a: General, Medi ambient
Santa Margarida i els Monjos