“Les col·lectivitats agrícoles al Penedès, 1936-1939”, una nova exposició a la biblioteca

03/03/2023

Dimecres 8 de març a les 19 h es presentarà l’exposició

Des del 8 fins al 31 de març, la Biblioteca de Santa Margarida i els Monjos acull l’exposició “Les Col·lectivitats Agrícoles al Penedès, 1936-1939”, comissariada per Ramon Arnabat i Guillem Puig i produïda per l’Institut d’Estudis Penedesencs amb el suport del Memorial Democràtic i del Ministerio de la Presidencia.

L'exposició explica la formació i funcionament de les col·lectivitats agrícoles al Penedès durant la Guerra Civil espanyola amb la voluntat de comprendre aquestes iniciatives camperoles comunitàries en el marc de les transformacions econòmiques i socials que es produeixen a Catalunya a partir del juliol de 1936. Les col·lectivitats agrícoles, tot i que sovint oblidades, formen part de la nostra història i de la memòria democràtica del nostre país.

L’horari de visita serà de dilluns a divendres de 15 h a 19.30 h i dimecres i divendres de 10 h a 13.30 h.

Arxivat a: Cultura, General, Memorial Democràtic
Ajuntament Santa Margarida i els Monjos