L’ajuntament de Santa Margarida i els Monjos aprova la portada d’aigües a la zona d’Esptilles

01/03/2023

La zona d’Espitlles podrà comptar ben aviat amb subministrament d’aigua de la xarxa d’abastament municipal després que el plenari hagi aprovat aquesta setmana per unanimitat un conveni entre els ajuntaments de Santa Margarida i els Monjos i d’Olèrdola per a la contractació d’obres i el subministrament d’aigua a la residència Masia Espitlles, als habitatges del carrer d’Espitlles i a la masia de Penyafel.


La portada d’aigua a aquestes zones, serà possible gràcies a l’acord dels dos municipis, ja que les obres les executarà l’ajuntament de Santa Margarida i els Monjos al terme municipal d’Olèrdola, donat que la xarxa d’abastament més propera a Espitlles és la de Moja, on es connectarà el servei.

El plenari municipal també ha aprovat una declaració unànime de condol per les víctimes de la tragèdia de la població kurda, turca i siriana i la solidaritat amb totes les persones afectades pel terratrèmol. La proposta va finalitzar amb un minut de silenci i està acompanyada de l’anunci de la cessió de 5.000 euros al Fons Català al Desenvolupament per l’ajuda humanitària.

La sessió d’aquesta setmana, també ha aprovat, per unanimitat, les bases reguladores per a l’atorgament de subvencions municipals al lloguer d’habitatges i els ajuts per a arranjaments a les llars, ajudes tècniques, i suport a l’autonomia personal destinats a persones amb discapacitat i/o dependència; a més d’una declaració d’interès públic per bonificar els impostos de l’Institut El Foix per la instal·lació d’una nova caldera.

 

Arxivat a: General, Política, Urbanisme
Santa Margarida i els Monjos