Santa Margarida i els Monjos celebrarà a partir de dijous vinent els actes de carnaval

07/02/2023

Dijous 16 arribarà el Rei Carnestoltes al municipi i diumenge 19 es durà a terme la rua de carnaval

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos presenta el programa d’actes de carnaval. Enguany l’arribada del rei carnestoltes i la gran confetinada donaran el tret de sortida dels actes el dijous 16 de febrer a les 18 h a la Rambla Penyafel. El mateix dijous llarder, a les 19 h engegarà des de la mateixa Rambla la cercavila de Carnaval. 

Diumenge 19 de febrer serà el torn de les carrosses i comparses, amb la rua de carnaval “som un carnaval lliure de sexisme”, la qual sortirà a les 12 del migdia pels carrers dels Monjos amb 18 carrosses i 7 comparses.

Cal destacar que durant tot l’any, des de la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos es vetlla per erradicar el sexisme, així doncs, per carnaval es treballa des de la pedagogia per l’ús de música lliure d’estereotips masclistes.  

També diumenge 19 de febrer, a la Societat la Margaridoia es celebrarà un espectacle infantil a càrrec de Roger Canals. I encara per a públic infantil i familiar, dissabte 25 de febrer, es durà a terme un espectacle infantil de carnaval al CCRR de La Ràpita a càrrec de Jaume Ibars i un ball de carnaval a les 23 h al mateix CCRR. 

Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions, General, Igualtat
Ajuntament Santa Margarida i els Monjos
Ajuntament Santa Margarida i els Monjos

Arxius adjunts