LLIURAMENT DE LA MEGA PANERA DEL COMERÇ DEL FOIX

23/01/2023

Aquest dilluns dia 23 de gener s’ha fet el lliurament del 2on premi de la Mega Panera del Comerç del Foix.

Aquest es el tretzè any consecutiu que es fa aquesta campanya de promoció del comerç local, ja arrelada tant per la seva difusió com per la bona acceptació que te entre els veïns i els visitants de la vila. Aquest any la xifra ha arribat a mes de 3.700 €  assolit entre totes les aportacions dels associats .

Les butlletes  s’han anat repartint gratuïtament entre tots els clients que feien  les seves compres de Nadal a els establiments de l’associació del COMERÇ DEL FOIX. Aquest any s’han repartit 70.000 butlletes. El sorteig va ser el dia 9 de gener al local de l’associació, en presencia dels membres de la Junta i de l’alcaldessa i regidora de Comerç Sra. Imma ferret.

 Avui es dona el 2on premi que es per la Sr. Joan Jover, veí de Santa Margarida i Els Monjos. El premi esta valorat  en uns 1.200 € en productes i serveis del establiments adherits a la Associació, el premi l’ha donat el Establiment  FORN LA COVA.

Esperem la sortida dels guanyadors/res dels 1er i 3er premi que han donat  a FORN ESPLUGAS i CAPRABO ELS MONJOS respectivament.

Arxivat a: Fires i comerç, General
LLIURAMENT DE LA MEGA PANERA DEL COMERÇ DEL FOIX