Diversió a dojo a la Festa Major d’Hivern de la Ràpita

23/01/2023

Aquest cap de setmana s'ha celebrat la Festa Major d'hivern de la Ràpita, una festivitat en honor a Sant Raimon de Penyafort que es va iniciar divendres, 20 de gener, amb el concert del grup Koren.

La festivitat va continuar dissabte 21 al matí, on es va dur a terme una tirada popular de bitlles catalanes al camp de la Tallada i, posteriorment, la plaça Ramón Cabré es va omplir de famílies i infants per gaudir de l'espectacle "Xerinola Rock", a càrrec del grup Rovell d'Ou. Ja a la tarda, els "Amics del Teatre de la Ràpita" van organitzar la sala d'actes del CCRR la Ràpita l'obra de teatre "Jugant amb Molière (de banyes i trencabanyes)", a càrrec de la companyia "Taller d'Assaig de Teatre (TAT)", de Vilafranca del Penedès. L’obra està inclosa en el programa de la 32a edició de “La roda de teatre” de l’Alt Penedès.

Diumenge 22, es va celebrar a la capella de Sant Domènec la missa en honor a Sant Raimon de Penyafort, concelebrada per Mn. Valentí Alonso i cantada per la "Coral L'Amistat", que van interpretar el "Cant dels Goigs" a Sant Raimon de Penyafort. En acabar l'acte es va dur a terme, davant de l'església, una jornada de balls de lluïment del folklore rapitenc, organitzada pel ball de Diables de la Ràpita i on van participar també els Gegants i Gegantons de la Ràpita, el Ball de Panderetes de la Ràpita i el Ball de diables Les Espurnes.

A la tarda, la sala d'actes del CCRR la Ràpita va ser l'escenari del concert de la banda de música de Cardona, acte amb el qual va concloure la Festa Major d'hivern de la Ràpita.

Podeu consultar totes les imatges a través d'aquest enllaç.

 

Mostra artística 2023 – Cor Xamusia

La casa de cultura Mas Catarro va acollir, el diumenge 22 de gener, a les 12 hores, concert del "Cor Xamusia", un cor de veus blanques format per una vintena de noies del Penedès i voltants que van fer gaudir al públic assistent fent el que més els hi agrada: Cantar. L'acte, inclòs, a la programació de la Mostra Artística 2023, va tenir una gran acollida i una forta assistència.

Podeu consultar totes les imatges a través d'aquest enllaç.

 

Segona marxa de resistència dels KPT

El dissabte al matí, el grup de BTT "Ke passa tiu", de Santa Margarida i els Monjos, va organitzar la segona marxa de resistència, emmarcada dintre de "La hivernal de resistència", on van participar trenta-dues parelles en tres categories: categoria masculina, parella mixta i parella femenina. L'esdeveniment, que es va realitzar al Parc del Foix, va comptar amb un circuit tancat de 2,20 quilòmetres i una durada total de la prova de dues hores on cada corredor s'havia de canviar a cada volta. En finalitzar, es va fer l'entrega de premis al Pavelló del Poliesportiu Municipal, amb la presència del regidor d'esports, Manuel Alpuente i la regidora de cultura, Esther Marmaneu.

Podeu consultar totes les imatges a través d'aquest enllaç.

Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions, General
Festa Major d'hivern de la Ràpita 2023