Tot enllestit per a celebrar la Festa Major d'hivern de la Ràpita

18/01/2023

Durant tot el cap de setmana es duran a terme diversos actes per celebrar la festivitat en honor a Sant Raimon de Penyafort

Aquest cap de setmana, del 20 al 22 de gener, la Ràpita celebra la Festa Major d'hivern, una festivitat que organitza el Centre Cultural i Recreatiu Rapitenc la Ràpita, en honor a Sant Raimon de Penyafort, i que acull un bon grapat d'actes i activitats per a tots els públics.

La festa s'iniciarà el divendres, 20 de gener, a les 20 hores, a la sala d'actes del CCRR, amb el concert del grup musical de versions acústiques KOREN i que comptarà amb una degustació de cava i pastes.

Dissabte 21, el camp de la Tallada acollirà, a les 10.30 hores, la tirada popular de bitlles catalanes. A les 12 hores, a la plaça Ramon Cabré, es durà a terme el festival i concert infantil amb l'espectacle Xerinola rock, del grup Rovell d'ou. En cas de pluja, es preveu que l'acte es realitzi a la sala d'actes del CCRR. Ja a la tarda, a les 20 hores, la companyia Taller d'Assaig Teatre (TAT), de Vilafranca del Penedès, actuarà a la sala d'actes del Centre Cultural i Recreatiu Rapitenc amb la seva obra "Jugant amb Molière (de banyes i trencabanyes)", obra inclosa en el programa de la 32a edició de “La roda de teatre” de l’Alt Penedès.

Per finalitzar la festivitat, diumenge 22 es durà a terme, a les 10.30 hores, a la capella de Sant Domènec, la missa en honor a Sant Raimon de Penyafort i, en acabar, es durà a terme davant l'església els balls de lluïment del folklore Rapitenc, amb la participació dels Gegants i Gegantons de la Ràpita, del Ball de panderetes de la Ràpita, del Ball de diables Les Espurnes i del ball de diables de la Ràpita. Per concloure la festa major, a la sala d'actes del CCRR es durà a terme el concert amb la banda de música de Cardona. La venda d'entrades s'obrirà avui, 18 de gener, de forma presencial a la sala de juntes del CCRR, en horari de 19 a 21 hores.

Arxivat a: Festes i Tradicions
Portada del programa de la Festa Major d'hivern de la Ràpita

Arxius adjunts