En marxa els projectes “Dona veu” i “Mirant el Mirall”, del servei d’igualtat

11/01/2023

Dona veu

El servei d’Igualtat ha iniciat el projecte DONA VEU, amb col·laboració de la Diputació de Barcelona. El projecte pretén que dones del municipi es trobin els dimecres al matí per compartir i reflexionar sobre la seva vida quotidiana. L’objectiu final vol que d’aquest espai compartit neixi una peça escènica que es representarà a finals d’abril. Les dones interessades es poden adreçar al servei d’igualtat enviat un correu a igualtat@smmonjos o WhatssApp a 608 056 097.

Inici de “Mirant al Mirall”

Un taller de creixement personal dirigit a dones del municipi. Un espai per mirar-se i prendre consciència, per escoltar-nos i acompanyar-nos. En aquest espai es treballaran temes com l’autoestima, les emocions, la relació entre cos i ment, les relacions amb els altres, els límits, què significa ser dona. El taller es durà a terme els divendres de les 9:15 a les 11 h. Les dones interessades es poden adreçar al servei d’igualtat enviant un correu a igualtat@smmonjos o WhatssApp al 608 056 097.

Arxivat a: Igualtat
Ajuntament Santa Margarida i els Monjos