Aquest cap de setmana: Festa Major d’hivern als Monjos

10/01/2023

Divendres engega la Festa Major d’hivern dels Monjos, a la Societat La Margaridoia

La Festa Major d’hivern dels Monjos es celebra cada any al voltant del 17 de gener (en honor de Sant Antoni Abat). La festa està organitzada per la S.C.E La Margaridoia i compta cada any amb el sopar popular, balls, el pregó i activitats diverses.

La traca d’inici de festa i el pregó donaran el tret de sortida aquest divendres a les 20 h vespre, i en acabar se celebrarà el ball amb el grup Pentagrama. Tots els actes es duran a terme a la Societat La Margaridoia i la venda de tiquets del sopar es podrà adquirir els dies 9, 10 i 11 de gener, de 19 h a 21 h, a secretaria.

Dissabte 14 al migdia hi haurà un concert de gralles amb el grup Els Vernets, i a la tarda la cercavila dels balls folklòrics dels Monjos. La jornada finalitzarà amb un concert i ball de Festa Major, a càrrec del grup musical Xarop de Nit. 

Diumenge 15 la festa continuarà amb el solemne ofici en honor a Sant Antoni Abat i el teatre amb l’obre “Arsenic i puntes de coixí” dins la roda de teatre, a càrrec del grup de teatre “La companyia és grata”. 

Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions, General
Ajuntament Santa Margarida i els Monjos