Arriba el Nadal a Santa Margarida i els Monjos

16/12/2022

Aquest dijous a la tarda s’ha dut a terme la festa d’encesa d’il·luminació nadalenca de Santa Margarida i els Monjos. Els follets de la Llum, acompanyats per un infant escollit a sorteig, van posar llum i van donar el tret de sortida a les festes nadalenques del municipi.

L’acte es va complementar amb tallers infantils i l’elecció de la nena i el nen que lliuraran la clau màgica a ses Majestats els Reis de l’Orient el proper 5 de gener. També es va projectar el mapping “La màgia del Nadal” a la façana de l’Ajuntament.

Fins el 6 de gener a Santa Margarida i els Monjos es poden gaudir d’una amplia varietat d’activitats preparades per les entitats i els serveis municipals per viure les festes nadalenques intensament. Actes dirigits a tota la família, però amb especial atenció cap als més petits, com per exemple, “Fem cagar el tió de Nadal a Cal Tionaire”, el Corretions, el parc nadalenc esportiu o el parc d’inflables i joc infantil.

 

 

 

Arxivat a: Cultura, Ensenyament, Esports, Festes i Tradicions, General, Infància, Joventut
Ajuntament Santa Margarida i els Monjos
Ajuntament Santa Margarida i els Monjos
Ajuntament Santa Margarida i els Monjos
Ajuntament Santa Margarida i els Monjos
Ajuntament Santa Margarida i els Monjos

Arxius adjunts