Encesa llums de Nadal

13/12/2022

Aquest dijous 15 de desembre es donarà el tret de sortida a les festes nadalenques al municipi

Els follets de la llum i l’infant que resulti guanyador del sorteig per encendre les llums de Nadal, seran els encarregats de donar el tret de sortida a les festes i encendre la ilꞏluminació nadalenca al municipi.
La festa es durà a terme davant de l’ajuntament aquest dijous dia 15 de desembre i començarà a les 17 h amb un photocall amb els follets de la llum, la realització de tallers infantils i la colꞏlocació de les bústies per poder dipositar les butlletes per participar al sorteig per encendre la ilꞏluminació nadalenca.

A les 18 h tindrà lloc el sorteig per conèixer l’infant que encendrà les llums de Nadal, i també l’elecció de la nena i el nen que lliuraran la clau màgica a ses Majestats els Reis de l’Orient el proper 5 de gener. I finalment es premerà l’interruptor per encendre els llums que ilꞏluminaran Santa Margarida i els Monjos durant tots els dies de les festes de Nadal.

L’encesa de llums de Nadal anirà acompanyada de la primera projecció del mapping “La màgia del Nadal” a la façana de l’ajuntament. Posteriorment també es faran passis del mapping, cada 15 minuts de 18 h a 19 h, els dimecres 28 de desembre i 4 de gener davant de l’ajuntament; i el divendres 23 i el dijous 29 de desembre a les escoles velles de la Ràpita.

Arxivat a: Festes i Tradicions
Encesa llums Nadal SMMonjos
Encesa llums Nadal SMMonjos