BASES Concurs de Pessebres i Tions 2022-2023

05/12/2022

Inscripcions del 5 al 20 de desembre

Arriba el Nadal a Santa Margarida i els Monjos i amb ell el concurs de pessebres i tions. Aquelles persones que vulguin mostrar els seus pessebres  o els seus tions i tiones durant aquestes dates hauran de fer la inscripció abans del 20 de desembre i el lliurament de premis tindrà lloc el 28 de desembre davant de l'Ajuntament, un cop finalitzat l’acte de l’arribada dels Patges Reials.

El certamen compren 3 modalitats: tradicional, original i infantil i podran participar-hi totes les persones aficionades, amb pessebres i/o tions o tiones instal·lats físicament al terme municipal de Santa Margarida i els Monjos. A les categories ‘tradicional i original’ es podran presentar persones majors de 13 anys. A la categoria d’infantil es podran presentar infants dels 3 als 12 anys.

Consulteu aquí les BASES per participar al Concurs de Pessebres i Tions 2022-2023 de Santa Margarida i els Monjos.

Arxivat a: General
Bases concurs pessebre i tions 2022-2023 SMMonjos

Arxius adjunts