Aquest any l’encesa de llums de Nadal serà més tard per estalviar energia

28/11/2022

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos es compromet a fer un gest real d’estalvi energètic encenent les llums 14 dies més tard. El dijous 15 de desembre es donarà el tret de sortida a les festes nadalenques amb l’acte de l’encesa de llums.

Encendre l’enllumenat nadalenc 14 dies més tard, respecte l’any 2021, representarà un estalvi de consum de 958  kWh, això és gairebé un 30% d’estalvi en el cost energètic comparat amb l’any passat. El seu disseny també respon a criteris d’eficiència energètica ja que està creat amb tecnologia LED, que permet un baix consum energètic.

La campanya d’enllumenat nadalenc serà del 15 de desembre al 6 de gener, ambdós dies inclosos.

El consistori, que està compromès des de l’inici amb l’aplicació de les mesures d’eficiència i estalvi energètic a tots els seus equipaments municipals, va aprovar ajornar l’encesa de llums fent una aposta ferma per l’estalvi energètic i la seva responsabilitat mediambiental.

Arxivat a: General