19-27N Setmana Europea de la Prevenció de Residus

23/11/2022

L'Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos segueix impulsant la campanya de sensibilització ambiental, fent arribar a totes les llars del municipi, amb infants en edat escolar, un paquet de bosses compostables per al cubell marró.

Del 19 al 27 de novembre de 2022 té lloc la 14a edició de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

Un projecte que es va activar fa 3 anys, que rep el suport del programa LIFE+ de la Comissió Europea i que té per objectiu organitzar, durant una mateixa setmana i arreu d'Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus.

En aquest context, i com a complement a la campanya de sensibilització ambiental adreçada al conjunt de la població, iniciada fa un any, l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos vol seguir promovent la correcta gestió i valorització de la matèria orgànica dels residus municipals, mitjançant la seva correcta separació en origen.

Per aquest motiu, enguany impulsa una campanya per fer arribar a totes les llars del municipi, amb infants en edat escolar, un fulletó informatiu i un paquet de bosses compostables per al cubell marró.

Arxivat a: Medi ambient
Setmana Europea de la Prevenció de Residus Santa Margarida i els Monjos

Arxius adjunts