Aquest cap de setmana comença la 49a Festa del Most de la Ràpita

03/11/2022

Enguany el pregó anirà a càrrec de Cristina Martí, expresidenta del Grup de Joves

La Ràpita celebra a partir d’aquest dissabte la Festa del Most. Les activitats es celebraran a partir del proper dissabte dia 5, i els actes centrals de la festa encetaran el cap de setmana vinent. 

La festivitat engegarà el dia 5 a les 10:30 h davant el CCRR amb la capta d’inici, i a les 18 h es lliuraran els XXXIV premis literaris Joan Mañé i Guillaumes, a l’Escola Sant Domènec.

Diumenge dia 6 es realitzarà el 27 è concurs de poda de la Ràpita “Paulino Santó Batlle”, i es farà la 9a Gimcana de Tractors infantil i la 26a Gimcana de Tractors. 

El divendres següent, dia 11 de novembre, encetaran els actes centrals amb l’encesa de la traca d’inici de festa a les 21.45 h, a l’av. del Penedès. Seguidament, al Centre Cultural Recreatiu Rapitenc, s’inaugurarà la 49a Mostra de vins del Penedès i Cava.  I a continuació, es realitzarà el pregó de la Festa del Most, a càrrec de Cristina Martí, expresidenta del Grup de Joves.

Després  tindrà lloc la tradicional premsada de raïm amb l’obtenció del most del 2022, per finalitzar, amb la nit musical a càrrec de David Xufré.

El dissabte 12 segueixen els actes, pel matí, amb la sortida del 34è Corremost – cercavila de vehicles sense motor –, el taller infantil “Posa color a la Festa del Most” i “Caram quin vermut!”, un tast-vermut enogastrònomic creatiu. A la tarda, a les 19.30, es farà el 11è Corre-Cellers (venda de tiquets anticipats 1 hora abans de començar i els dies 7 i 9, al CCRR) i a les 23 h actuació amb “La Prèvia”.

El darrer dia de la Festa de Most serà el diumenge 13, amb la realització a les 12 h del 42è Concurs de Tastavins de la Ràpita i, simultàniament, el Vermut Electrònic rapitenc. A la tarda, a les 19 h es realitzarà l’espectacle Musical amb “Trankis” i, en acabar, una degustació de rom cremat i traca de fi de festa.

Consulteu aquí tota la programació.

 

Més informació: 

Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, Departament de Comunicació i Relacions Ciutadanes,  comunicació@smmonjos.cat / Tel. 93 898 02 11

 

Arxivat a: Cultura, General
Ajuntament Santa Margarida i els Monjos