Santa Margarida i els Monjos és un any més escenari del Most Festival

27/10/2022

El Festival Internacional de Cinema del Vi arriba al Castell de Penyafort dissabte 5 de novembre

 

Una oportunitat per descobrir un dels espais més emblemàtics del municipi, el recent restaurat Celler del Castell de Penyafort, un espai que s’afegeix als molts equipaments culturals que té Santa Maria i els Monjos i que ara, per primer cop, acollirà una projecció del festival. Una de les pel·lícules més controvertides del festival: ‘Les raisins de la misère’, d’Ixhel Delaporte i Olivier Toscer (França, 2021).

‘Les raisins de la misère’ dóna veu als oblidats del món dels bons vins de Bordeus: els jornalers de la vinya. Treballant en condicions cada cop més precàries, posant en risc la seva salut, molts són els que rebutgen el destí i intenten que les coses passin. La pel·lícula arriba al nostre país després de passar pel prestigiós FIPADOC, Festival Internacional de Documental de Biarritz.

Arxivat a: Cultura, General, Turisme
Ajuntament Santa Margarida i els Monjos