La regidoria d’Igualtat inicia la redacció del II Pla d’Igualtat

25/10/2022

A través d’una enquesta és recolliran al document les valoracions i propostes d'actuació de la ciutadania

L'Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, a través de la regidoria d'Igualtat, ha iniciat l'elaboració del "II Pla d'igualtat de gènere". Aquest document, que actualitza la primera edició, redactada l'any 2012, recollirà les mesures per a aconseguir la igualtat de tracte i d'oportunitats reals entre dones i homes en els diferents àmbits de participació social, política, econòmica i cultural en el municipi.

Per aquest motiu, des de la regidoria d'Igualtat s'ha creat una enquesta amb l'objectiu de recollir les valoracions i propostes d'actuació que puguin aportar el màxim de persones de Santa Margarida i els Monjos, plasmant així les seves opinions i poder adaptar el document a la realitat municipal.

L'enquesta, a la que podeu accedir des d'aquest enllaç, consta de 10 graelles dividides en dos grans blocs, "Coneixement de les polítiques d'igualtat i necessitats de futur" i "Propostes d'accions". Al primer bloc, haureu de contestar entre les opcions "sí", "no" i "ns" i, al segon, fixant la prioritat de l'1 al 5, on el cinc serà la prioritat màxima.

 

Arxivat a: General, Igualtat
Ajuntament Santa Margarida i els Monjos