Recull del cap de setmana del 14, 15 i 16 d'octubre

18/10/2022

Cros i curses, final d'actes de la Festa Major de Cal Rubió, cap de setmana a la Margaridoia i espectacle musical infantil

El tercer cap de setmana d'octubre s'ha vist emmarcat per activitats esportives i culturals a Santa Margarida i els Monjos. 

Dissabte dia 15 es van dur a terme la 8a cursa de 5km, la 19a cursa de 10km i el 31è cros escolar del municipi. Les curses i el cros van resultar un èxit, amb una participació de 650 persones. 420 infants d'entre 3 i 13 anys van córrer pel municipi al Cros escolar, i més de 230 persones van participar de la 5k i 10k. Aquí podeu consultar el recull d'imatges de la jornada

I pel que fa als actes de la Festa Major de Cal Rubió, la jornada esportiva amb competicions de futbol sala, tennis taula, escacs, bitlles catalanes i tir amb carabina van cloure la festa d'enguany, juntament amb la XIII caminada de Cal Rubió- memorial Alexis Rubió Piñol. 

La Margaridoia també completava el seu cap de setmana amb diversos actes que començaven divendres amb el concert jove amb el grup "Homefreaky", dissabte amb el ball de saló amb el duet Ruben's i diumenge amb el concert vermut amb "Noelia & Kim". 

Finalment, el cap de setmana finalitzava amb un emotiu espectacle musical emmarcat en els actes de la programació de les Jornades Europees de Patrimoni, l'espectacle musical "Les històries de l'avi Josep", de la companyia Wecolormusic, al CCRR de la Ràpita. Una proposta que va aplegar un important nombre públic a la sala de la casa de cultura Mas Catarro per seguir aquesta obra sobre la memòria familiar feta amb el suport del Memorial Democràtic.

Arxivat a: Cultura, Esports, Festes i Tradicions, General
8a 5K, 19a 10K i 31è cros escolar
FM Cal Rubió 2022
SCE La Margaridoia
Jornades europees de patrimoni
Memorial Democràtic, Generalitat de Catalunya