Entrega d'obres mostra artística 2023

17/10/2022

Dilluns 12 de desembre comença el període d’entrega d’obres

La fusió de les arts, és el títol escollit com a fil conductor de la 39a edició de la Mostra Artística Sant Raimon de Penyafort, una edició que obra el període de presentació d’obres aquest mes desembre en les modalitats de pintura, dibuix, ceràmica, escultura, fotografia i il·lustració digital. La mostra inclou també la modalitat d’obres infantils en dibuix.

Les obres es lliuraran a la Casa de Cultura Mas Catarro, del dia 12 al 16 de desembre de dimarts a divendres de 15 a 20 h i el 15 de desembre de 2022 de 10 a 13 h. En el moment de dipositar les obres es farà lliurament d’un resguard. 

Les inscripcions s’hauran de realitzar online al següent enllaç.

A la mostra infantil podran participar-hi tots els nens i nenes que tingui matrícula en alguna de les tres escoles del municipi o amb empadronament al municipi i comprèn la modalitat de dibuix, repartida en quatre categories en funció del curs.

Les obres es lliuraran a l’escola on està matriculat l’alumnat. Els infants amb empadronament però que no cursin estudis al municipi, poden lliurar-les a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament, de dilluns a divendres de 9 h a 14 h. El termini d’admissió de les obres de la categoria infantil finalitza el dia 16 de desembre de 2022, a les 16.30 h.

Programació d'activitats

A banda d’un concurs d’art, la Mostra inclou una amplia programació d’activitats culturals que es duran a terme el proper mes de gener i que s’iniciaran el dia 13 a les 19 h amb la inauguració de la mostra i finalitzarà el dia 27, també a les 19 h amb l’acte d’entrega de premis.

 

Podeu consultar les bases de la Mostra Artística infantil i per adults adjuntades a la notícia. 

Arxivat a: Cultura
Ajuntament Santa Margarida i els Monjos

Arxius adjunts