Cal Rubió inicia avui la Festa Major

07/10/2022

Cal Rubió engega avui la celebració de la Festa Major d'enguany, ja sense cap tipus de mesures sanitàries per la pandèmia de la COVID-19, amb un programa farcit d'actes i activitats.

La festa s'obrirà amb la traca d'inici i el tradicional pregó, a la Sala, a càrrec de Joan Izquierdo Virgili. La programació d'enguany, organitzada per la Societat de Cal Rubió, torna a incloure el tradicional Rubiófoc, el dissabte 8 a les 19.30 hores, un dels actes més emblemàtics de la Festa Major de Cal Rubió, que comptarà amb la participació del Ball de Diables infantil Spantus dels Monjos, Ball de Diables infantil Espurnes de La Ràpita, Drac Petit dels Monjos, Ball de Diables de la Ràpita, Diables Spantus i Drac dels Monjos.

Consulteu tota la programació d'actes de la Festa Major de Cal Rubió.

Arxivat a: Festes i Tradicions, General
Portada del programa de Festa Major de Cal Rubió 2022