Recull del cap de setmana 1 i 2 d’octubre

05/10/2022

 

Molta participació en la celebració del 33è aniversari del club Stone Pony

Aquest cap de setmana, el club Stone Pony ha celebrat el seu 33è aniversari a la societat La Margaridoia.

Els actes van engegar divendres 30 amb la projecció del vídeo de la història dels 33 anys del club The Stone Pony i a continuació l'actuació de Manel Fuentes i la seva banda The Spring's Team Band, amb un ple quasi absolut i pràcticament amb el cartell d'entrades exaurides.

Dissabte 1 d'octubre, a més de totes les activitats que es van organitzar durant el dia com una jornada de portes obertes i una conferència de a a càrrec de Joan Colet, co-fundador i president del club The Stone Pony, es van fer els concerts de la banda de Saragossa, "Madam Marie" i, per concloure la jornada, el concert de tribut tributo a Bruce Springsteen a càrrec de Sergio Gisbert & The Jacks.

 

El Grup Anem a Caminar visita Selma

El GAC, Grup Anem a Caminar, va organitzar una sortida matinal el diumenge 2 d'octubre. A l'activitat hi van participar 63 persones, que van fer una caminada des de Pla de Manlleu i fins a Selma, per continuar la caminada per un recorregut circular de 13 quilòmetres on van poder visitar els exteriors dels masos de l'orde del temple.

Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions, General
S.C.E La Margaridoia
Ajuntament Santa Margarida i els Monjos