Ajuda'ns a millorar els equipaments de Santa Margarida i els Monjos

05/10/2022

Santa Margarida i els Monjos comença la redacció del Pla Director d'Equipaments del municipi amb una enquesta oberta a la ciutadania

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha iniciat la redacció del Pla Director d’Equipaments del municipi. Aquest document és una eina que permet planificar el futur dels equipaments municipals tenint en compte les necessitats de la ciutadania i els canvis previstos de la població (augment de residents per nous habitatges, envelliment, noves famílies, persones nouvingudes, etc.).

En una primera fase, el document analitza, de manera objectiva, quina és la situació actual dels equipaments en relació amb les obligatorietats i els estàndards de prestació de serveis. D'aquesta anàlisi objectiva es pot arribar a definir, per exemple, si hi ha prou places escolars al municipi per als pròxims deu anys o bé si en caldran més. Una vegada feta aquesta anàlisi, el document pot plantejar reformes o ampliacions dels equipaments existents o fins i tot, nous equipaments, en el cas que responguin a les necessitats detectades en la diagnosi.

Digues la teva!

A banda d'aquesta anàlisi tècnica, dins de la redacció del pla d'equipaments es preveu incorporar l'opinió de la ciutadania per recollir la seva percepció sobre l'estat dels equipaments actuals i també sobre les necessitats que s'haurien de resoldre. És per això que volem obrir diversos canals per a què els veïns i veïnes de Santa Margarida i els Monjos, puguin dir la seva.

En primer lloc, us convidem a omplir aquesta enquesta, en la qual us preguntem sobre l'estat dels equipaments actuals i les necessitats que considereu que s'han de resoldre. Posteriorment, està prevista una sessió participativa amb diferents entitats del municipi enfocada en contrastar i completar la diagnosi tècnica. Una vegada el document estigui enllestit es farà una sessió de presentació oberta on s'explicaran les principals conclusions. Com a habitants de Santa Margarida i els Monjos, teniu molt a dir! Ens ajudeu?

 

ACCEDEIX A L'ENQUESTA

Arxivat a: Participació ciutadana
Cartell Pla Director