S’inicien les actuacions a l'avinguda del Centre

04/10/2022

L'empresa adjudicatària ha comunicat que es començaran les obres el dilluns 10 d'octubre.  Aquestes actuacions, que s'havien d'iniciar el 19 de setembre, es duen a terme per ampliar les voreres de Llevant, així com la millora de la xarxa de subministraments, tant d'aigua, sanejament, enllumenat públic i també la renovació de l'asfaltatge de la via.

Seguint amb la planificació inicial, les obres tindran una durada aproximada de tres mesos i mantindran un carril obert per al trànsit regular. Per aquest motiu, des de l'Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos es demana a la ciutadania que tingui cura i respecte a les senyalitzacions de trànsit col·locades de forma excepcional per aquest fi, així com les futures que, mentre durin les accions, es puguin posar per tal de facilitar la circulació.

D'altra banda, i per tal d'afavorir els treballs, es retiraran de forma temporal les bateries de contenidors ubicats a l'alçada dels números 18-20 i 30 de l'avinguda del centre, així com els ubicats a la cantonada del carrer dels patis amb el carrer de la Mare de Déu. Tanmateix, es reforçaran les bateries del passeig de Joan Vidal i Miró, a la plaça del Most, i les de l'avinguda del Penedès, als números 7 i 47.

Consulta el mapa de circulació durant les obres de l'avinguda del centre i la ubicació de les bateries de contenidors.

Arxivat a: General, Urbanisme, Via Pública
s'inicien les obres a l'avinguda del Centre