Cap de setmana farcit d’actes i amb la tornada del foc

28/09/2022

Aquest cap de setmana els Monjos ha pogut reviure els actes pirotècnics després de la prohibició dels actes de foc, a causa del Pla Alfa-3, durant la Festa Major.

Dissabte a les vuit del vespre engegava la cercavila de foc infantil dels Diables Spantus petits i amb les colles convidades de la Ràpita i Banyetes de Banyeres. La celebració va seguir amb un correfoc fins la plaça de l’església on es va dur a terme la Nit de Foc per part del Ball de Diables dels Monjos Spantus.

La jornada de dissabte va cloure amb un DJ i diumenge a partir de les 12 del migdia la colla de diables va recitar les sàtires diabòliques, que tampoc es van celebrar el mes de juliol. Amb tot, els actes van finalitzar amb un vermut electrodiabòlic.

Societat La Margaridoia

Pel que fa a la Societat La Margaridoia, presentava els actes de la nova temporada i també estrenava el nou sistema de climatització. L’acte seguia amb el sopar-ball amb el Duet d’Ambient.

Diumenge es va representar l’obra de teatre Tres dones i un sofà, a càrrec del grup Grana Teatre, de Sant Feliu de Codines.

Presentació a la Biblioteca

La biblioteca encetava el cap de setmana amb la presentació del llibre "Balla, esperança, balla i vuit relats més" de Xavier Hernández.

Cercle de dones i caminem compartint

Diumenge es va celebrar el cercle de dones del mes de setembre, al Molí del Foix. I també es va dur a terme una caminada pels voltants del municipi per donar la benvinguda a la tardor.

Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions, General, Igualtat
Torna el foc als Monjos
Cap de setmana a la Margaridoia
Presentació a la Biblioteca "Balla Esperança, balla"