Primera sessió plenària després de l’aturada estival

20/09/2022

El ple va aprovar per unanimitat el Pla intern d’igualtat de gènere de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos

El dilluns, 19 de setembre, es va reprendre l’activitat plenària a l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos. A la sessió, de caràcter ordinària, es va aprovar amb el vot favorable de totes les agrupacions municipals el pla intern d’igualtat de gènere 2023-2026 de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos.

També es va aprovar, de forma inicial, l’expedient de modificació de crèdit número 12-2022, del pressupost general per a l’exercici 2022, amb set vots a favor, cinc abstencions i un vot en contra. Aquesta aprovació suposa un increment en el pressupost anual i es preveu que s’inverteixi en la millora de la via pública i els subministraments, activitats esportives i equipaments i en el reforç dels serveis tècnics municipals.

Al ple ordinari també es va donar compte de diversos aspectes econòmics com l’informe trimestral de morositat, el període mig de pagament i l’estat d’execució del pressupost, tots tres relatius al segon trimestre del 2022, així com de l’informe de l’òrgan interventor d’adequació del pla d’acció 2021 i dels decrets d’alcaldia.

Podeu consultar l'ordre del dia en aquest enllaç.

Arxivat a: General, Política
Ple setembre 2022