Més de 300 persones gaudeixen d'una nova edició de la Fira d'Extraescolars

19/09/2022

Santa Margarida i els Monjos ha viscut un cap de setmana farcit d'actes i esdeveniments per a tothom

Dissabte 17 de setembre el parc de la Biblioteca va acollir la celebració de la sisena edició de la Fira d'extraescolars, on més de 300 persones van gaudir d'un matí de jocs i tallers amb els infants com a grans protagonistes.

Des de petites pistes esportives a carpes amb diversos tallers, els nens i nenes de Santa Margarida i els Monjos van poder conèixer tota la programació d'activitats extraescolars que s'organitzen a la vila tant des dels serveis municipals com des de les diferents entitats, així com veure diferents exhibicions, des d'arts marcials a ball o cant, entre d'altres.

La Fira d'Extraescolars també va ser l'escenari de les diferents activitats organitzades des de l'Ajuntament per celebrar la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible, com la Gimcana sobre mobilitat sostenible o el taller "Pedalem pel clima", on la Diputació va muntar una gran carpa amb bicicletes per tal de fer visible tota l'energia que produïm movent-nos de forma sostenible, així com la contaminació que deixem d'emetre i explicar els beneficis que ens aporta, tant de forma individual com col·lectivament. Podeu veure totes les imatges en aquest enllaç.

S'inaugura la nova temporada del XOCultural

Divendres 16 de setembre, a les 19 hores, es va dur a terme a la casa de cultura Mas Catarro la inauguració de la nova temporada de XOCultural. L'acte es va iniciar amb la presentació de l'exposició "Terra, aigua, aire i foc", de Montse Llanas, Rebeca Puértolas, Salvador Miras i Mariajosé Torres i, seguidament, es va detallar la programació d'aquesta nova edició.

La cinquantena d'assistents van poder gaudir també de l'actuació del grup de dansa "Tip Toe" va realitzar quatre danses, cadascuna adaptada als quatre elements que encapçalen la temàtica de l'exposició. Podeu veure totes les imatges en aquest enllaç.

El Casal de la Gent Gran celebra el seu 37è aniversari

El Casal de la Gent Gran Josep Soler i Planes va celebrar el seu 37è aniversari acompanyats per 135 assistents que no van voler faltar a la festa. La jornada es va iniciar amb un dinar molt emotiu i va continuar amb una tarda de ball amenitzada per "Melody". Podeu veure totes les imatges en aquest enllaç.

Presentats els nous equips del Monjos Bàsquet Club

Aquest passat diumenge, 18 de setembre, es va dur a terme el tradicional dia presentació dels equips federats del club.

Tots els equips van disputar un partit davant un rival de nivell similar. Al Matí, va ser el torn del mini, infantil, cadet i junior. A la tarda, van jugar el Sènior B i, també, el sènior A, que va disputar el partit davant l'European Basketball Academy, una institució que compta amb una selecció de jugadors americans, que venen a mostrar el seu talent a Europa, esperant que un equip europeu els fitxi.

Entremig dels dos sèniors, es va fer la presentació de tots els equips federats. Enguany, el club compta amb 6 equips federats, 71 jugadors i 13 entrenadors. Podeu veure totes les imatges en aquest enllaç.

El  Club Futbol A.D. Monjos commemora el “Memorial Manuel Moreno”

Diumenge 18 de setembre va tenir lloc al municipal una nova jornada del memorial Manuel Moreno. En aquesta ocasió, es va celebrar la 29a edició, la darrera que s'hi ha pogut disputar des del 2019.

Durant la jornada es va estrenar la nova equipació que portarà el club a partir d'aquest any i, també, es va fer entrega del ram a la viuda d'en Manuel, la senyora Teresa, per part de la regidora de cultura, Esther Marmaneu.

Tot seguit es va disputar el partit entre l'A.D. Monjos i el C.F. Hostalets de Pierola, partit que va acabar 1-4 a favor dels d'Hostalets.

Al final del partit es van entregar els trofeus de la mà d'en Manel Alpuente, regidor d'esports de l'Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos. Podeu veure totes les imatges en aquest enllaç.

Vesprada "Terra, aigua, aire i foc"

Diumenge 18 de setembre, a les 19 hores, la casa de cultura Mas Catarro va acollir la primera activitat programada d'aquesta nova temporada de XOCultural. Unes trenta persones van xalar d'una vesprada on, sota el nom "Terra, aigua, aire i foc" es va dur a terme el taller de ceràmica Raku, a càrrec de Montse Llanas i Rebeca Puértolas. Un cop finalitzada l'activitat, es va fer una visita guiada per l'espai municipal "La Quadra", acompanyada per música ambient i una copa de cava. Podeu veure totes les imatges en aquest enllaç.

 

Arxivat a: Cultura, Ensenyament, Esports, Festes i Tradicions, Fires i comerç, General, Infància, Joventut, Medi ambient
6a Fira d'Extraescolars
S'inaugura la nova temporada del XOCultural
37è aniversari del Casal de la Gent Gran
Presentats els nous equips dels Monjos Bàsquet Club
29è memorial Manuel Moreno
Vesprada "Terra, aigua, aire i foc"