Palmadotze participa a la Barcelona Gallery Weekend

16/09/2022

La galeria d'art Palmadotze de Santa Margarida i els Monjos participa a la vuitena edició de la Barcelona Gallery Weekend.

Hi participen una setantena d'artistes de 20 països que exposen a 33 galeries entre Barcelona, l'Hospitalet de Llobregat i Santa Margarida i els Monjos, amb el suport de la Diputació de Barcelona. La Barcelona Gallery Weekend vol reforçar i fer visible el ric i variat teixit artístic de Barcelona i rodalies, fomentar el col·leccionisme d'art i posar en valor la labor de les galeries, com a espais generadors de cultura oberts a tota la ciutadania, i la dels seus artistes.

Divendres 16 de setembre, una vintena d'artistes, juntament amb l'alcaldessa de Santa Margarida i els Monjos, Imma Ferret, i la regidora de Cultura, Esther Marmameu, han visitat la galeria del municipi. 

Arxivat a: Cultura, General
Ajuntament Santa Margarida i els Monjos