Visita institucional a Ondunova per conèixer l’estat del nou projecte

14/09/2022

El president de la Generalitat de Catalunya, el conseller d’Empresa i Treball i el delegat territorial del Govern han acudit a les instal·lacions de l’empresa a Santa Margarida i els Monjos

El Grup Ondunova ha rebut avui la visita institucional del M. Hble. president de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Pere Aragonès, del M. Hble conseller d'Empresa i Treball del Govern de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Roger Torrent, i el delegat territorial del Govern de la Generalitat al Penedès, que han visitat les instal·lacions de l’empresa amb seu a Santa Margarida i els Monjos,  per tal de conèixer l’estat del seu nou projecte. 

 

A l’acte, també ha assistit l’alcaldessa de Santa Margarida i els Monjos, Imma Ferret, i la regidora de Cultura i Patrimoni, Esther Marmaneu, les quals han participat en el recorregut i han intercanviat impressions amb el gerent de l’empresa, Jordi Carrió, així com a la resta de representants institucionals assistents.

Amb aquest projecte, que es va iniciar fa dos anys i mig, Ondunova innovarà en la fabricació de cartró ondulat a través d’un plantejament basat en la sostenibilitat i la modernització, tant d’espais com de maquinàries i, en aquest sentit, l’empresa ampliarà en fins a 12.000 m2 les seves instal·lacions.

El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, ha qualificat Ondunova com “una empresa que es caracteritza pels seus projectes de creixement en el mercat” i ha assegurat que “amb aquesta iniciativa es generaran 50 llocs de treball de forma directa i, 50 més, de forma indirecta.

D’altra banda, el conseller d'Empresa i Treball del Govern de la Generalitat de Catalunya, Roger Torrent ha afirmat que “estem davant d’un projecte innovador i que aposta per la sostenibilitat”, afegint que “el 97% del seu paper prové del reciclatge”. A més, Torrent ha dit que “el projecte ha comptat amb una subvenció pública de 700.000 euros”, en referència a la comunicació inicial d’Aragonès, que en la seva intervenció ha informat que la inversió d’aquest projecte és de 24 milions d’euros.

El gerent del grup Ondunova, Jordi Carrió, ha explicat que “amb aquest projecte canviem tot el concepte de l’empresa” i ha afegit que “l’ecommerce ha potencial el sector del packaging” i que, per aquest motiu, “apostem pel cartró ondulat, a través d’un material sostenible i biològic, on la seva vida útil es pot allargar fins a set vegades de reutilització, a més de ser biodegradable.

Arxivat a: General
Ajuntament Santa Margarida i els Monjos
Ajuntament Santa Margarida i els Monjos
Ajuntament Santa Margarida i els Monjos