Tot a punt per a encetar les millores de l'avinguda del Centre

13/09/2022

Les actuacions afectaran la circulació de la part antiga de la Ràpita

El pròxim dilluns, 19 de setembre, s'inicien les obres de millora de l'avinguda del Centre, en el tram comprès entre el carrer de Mare de Déu i el carrer del Pare Guasch.

Aquestes actuacions es duen a terme per ampliar les voreres de Llevant, així com la millora de la xarxa de subministraments, tant d'aigua, sanejament, enllumenat públic i també la renovació de l'asfaltatge de la via.

Les obres, que tindran una durada aproximada de tres mesos, mantindran un carril obert per al trànsit regular, però, des de l'Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos es demana a la ciutadania que tingui cura i respecte a les senyalitzacions de trànsit que es col·locaran entre dijous 15 i divendres 16 de setembre, així com les futures que, mentre durin les accions, es puguin posar per tal de facilitar la circulació.

Iniciades les obres al carrer de Santa Margarida

El 12 de setembre es van posar en marxa les obres al carrer de Santa Margarida, que tindran una durada aproximada de dos mesos, i amb les quals es faran un seguit d'actuacions per tal de fer les voreres més amples i, també, millorar l'asfaltatge de la via i la xarxa de subministrament.

Les obres es dividiran en dos trams. El primer, comprès entre el carrer de Sant Antoni i el carrer de Sant Josep i, el segon, entre el carrer de Sant Josep i l'avinguda Catalunya.

Durant les obres, la circulació pel carrer de Santa Margarida romandrà de forma regular fins a la rambla de Penyafel, on hi ha instal·lada una senyalització avisant del desviament del trànsit cap a l'avinguda de Cal Salines.

Arxivat a: General, Via Pública
Tot a punt per a encetar les millores de l'avinguda del Centre
Estat de les obres al carrer de Santa Margarida