Xoc Cultural setembre. Terra, aigua, aire i foc

09/09/2022

El projecte XOcultural, la cultura que sacseja va néixer al març de 2021 amb l’exposició “Las mujeres que habitan en mi” de la mà de la regidoria de cultura amb l’objectiu de fomentar l’activitat cultural i artística del municipi a partir d’exposicions de diferents disciplines artístiques amb la participació d’artistes locals i foranis ha tingut una bona acollida de públic ja que des del seu inici han visitat les diferents exposicions mensuals o  bimensuals i gaudit de les activitats culturals que les acompanyaven més de 3.000 persones.

Al setembre s’inicia una nova temporada del  projecte XOCultural amb l’exposició de ceràmica i escultura TERRA, AIGUA, AIRE I FOC  de Montse Llanas, Rebeca Puértolas, Salvador Miras i Mariajosé Torres.

L’exposició es podrà visitar a la Casa de Cultura Mas Catarro fins al 28 d’octubre en l’horari: els dilluns de 18 h a 21 h, de dimarts a divendres de 16 h a  21 h i diumenge 18 de 19 a  21 h.

Com a novetats, el divendres 16 de setembre tindrà lloc a la Sala d’actes de la Casa de Cultura Mas Catarro a les 19 h, l’acte de presentació de l’exposició amb la participació del TIP TOE Dance Studio i el diumenge 18 de setembre tindrà lloc, als jardins de la casa de cultura Mas Catarro a les 19 h, LA VESPRADA Terra, aigua, aire i foc, un acte gratuït amb inscripció prèvia ((Necessites javascript per veure aquest correu-e)) on es realitzarà un TALLER DE CERÀMICA RAKU de la mà de Montse Llanas i Rebeca Puértolas acompanyat de música ambient i degustació d’una copa de cava.

 

Actes:

Acte de presentació: Exposició de ceràmica i escultura “Terra, aigua, aire i foc”.

De Montse Llanas, Rebeca Puertolas, Savador Miras i Mariajosé Torres. Amb la col·laboració de TIP TOE Dance Studio.

Divendres 16 de setembre, a les 19 h

A la casa de cultura Mas Catarro

*L’exposició es podrà visitar del 16 de setembre al 28 d’octubre

Horari d’obertura: els dilluns de 18 a 21 h, de dimarts a divendres de 16 a 21 h i el diumenge 19 d’11 a 13 h.

 

Vesprada “Terra, aigua, aire i foc”

Taller de ceràmica Raku, a càrrec de Montse Llanas i Rebeca Puértolas, música ambient, visites a la Quadra i degustació d’una copa de cava

Diumenge 18 de setembre, a les 19 h a la Casa de Cultura Mas Catarro

Inscripció prèvia del 12 al 16 de setembre a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) (places limitades)

Arxivat a: Cultura, General
Ajuntament Santa Margarida i els Monjos