Nou curs escolar de primària i secundària amb reducció de jornada

05/09/2022

Avui, 5 de setembre, els alumnes tornen a les aules de les Llars d'Infants municipals dels Monjos i La Ràpita i als centres educatius de Santa Margarida i els Monjos de les escoles Dr. Samaranch, Arrels i Sant Domènec.Aquest matí, l'alumnat de les escoles d'educació infantil i primària de Santa Margarida i els Monjos han obert les portes per iniciar el nou curs escolar. A les portes de les escoles, pares i mares acompanyaven als infants, que comencen o continuen l'etapa escolar amb il·lusió, ganes i amb una tornada a la normalitat per als centres educatius.

Amb unes dades d'escolarització molt semblants a les d'anys anteriors, l'inici escolar d'enguany està marcat per l'avançament de l'inici de curs i per la reducció de la jornada d'una hora lectiva diària al segon cicle de l'educació infantil i primària entre els dies 5 i 30 de setembre de 2022, ambdós inclosos. Aquesta reducció horària al mes de setembre ha de garantir el manteniment dels menjadors escolars amb activitats de lleure al migdia.Secundària i Batxillerat, dimecresDimecres engegarà motors la secundària i batxillerat de l'Institut El Foix. En relació amb l'inici de l'oferta formativa de l'escola de persones adultes Fina García, arrenca el setembre amb cursos de formació general, cursos d'accés a cicles formatius de grau mitjà i superior i des d'on es coordina també el Programa de Formació i Inserció (PFI) que aplega joves que no han acabat l'ESO.

Pel que fa a l'àmbit extraescolar, també s'inicien aquest mes les activitats de la Casa dels Passos Petits, a la Ludoteca i a l'escola de música comarcal EMAP.

Arxivat a: Cultura, Ensenyament
Ajuntament Santa Margarida i els Monjos
Ajuntament Santa Margarida i els Monjos