Tot a punt per a l'inici dels tallers del programa "Dona al dia"

02/09/2022

Les inscripcions als tallers s'obriran el dilluns 5 de setembre

 

Un any més, el programa "Dona al dia", del servei d'Igualtat de l'Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, obre les inscripcions per als seus tallers.

Amb l'objectiu de crear un espai on les dones puguin compartir i aprendre en grup mentre es relaxen i passen una bona estona, a través de les seves activitats també es vol incentivar a la creativitat i millorar l'estat d'ànim i l'autoestima de les dones que participen.

En aquest nou curs de "Dona al dia", els tallers que es duran a terme són el de dibuix i pintura, els dimarts de 15.30 a 17.30 hores, i el multitaller, els dimecres de 15 a 17 hores o divendres de 15:30 a 17:30 hores.

Cada taller tindrà un cost de 26 euros per trimestre i, la tramitació de les inscripcions, que s'hauran de fer de forma telemàtica, a través d'un formulari web que s'haurà d'enviar per instància genèrica, començaran el dilluns, 5 de setembre, a través de la web de l'ajuntament.

D'altra banda, s'ha habilitat l'opció de tramitar la inscripció de forma presencial, a partir del dia 5 de setembre, trucant de dilluns a dimecres, de 9 a 13 hores, al 93.898.08.10 o al 608.056.097 per demanar cita prèvia.

 

Arxivat a: Igualtat
Dona al dia