Enllestida l'oferta d'activitats extraescolars per al curs 2022-2023

25/08/2022

L'Ajuntament ha fet un recull de totes les activitats, cursos i tallers que es podran realitzar durant el curs vinent a Santa Margarida i els Monjos

Aquesta setmana s'ha fet pública la nova oferta d'activitats extraescolars, cursos i tallers que es podran realitzar els pròxims mesos a Santa Margarida i els Monjos. En aquest recull, l'Ajuntament ha inclòs tota l'oferta d'activitats, cursos i tallers municipals, així com les propostes organitzades des de les associacions de famílies (AFA's i AMPA's) i des d'altres entitats sense ànim de lucre.

Durant els pròxims dies s'obriran els diferents períodes d'inscripcions, que trobareu especificats als documents annexats en aquesta pàgina, així com la forma de realització, horaris i d'altres aspectes rellevants.

Arxivat a: Cultura, Ensenyament, Esports, General, Infància, Joventut
Oferta curs 22-23

Arxius adjunts